Τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι με λίγο αλάτι για να βγάλουν τα υγρά τους
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το cottage, τα αυγά, τον άνηθο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το θυμάρι
Με τα χέρια μας αποστραγγίζουμε πολύ καλά τα τριμμένα κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε κι αυτά στο μίγμα
Προσθέτουμε το αλεύρι και πλάθουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει ένας ομοιγενής χυλός.
Θέλουμε το μίγμα να μην κολλάει πολύ στα χέρια μας αλλά ταυτόχρονα να παραμένει ρευστό. Αν δεν στέκεται το μίγμα στο κουτάλι προσθέτετε λίγο ακ΄όμα αλεύρι αλλά μην το παρακάνετε γιατί δεν θα βγουν αφράτοι.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και αφού κάψει προσθέτουμε 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο και απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια με ένα πινέλο
Με ένα κουτάλι παίρνουμε μία κουταλιά της σούπας από το μίγμα και με ένα δεύτερο κουτάλι δημιουργούμε σχήμα κολοκυθοκεφτέ.
Τοποθετούμε σταδιακά τους κολοκυθοκεφτέδες στο τηγάνι, τους πατάμε με το κουτάλι να εφάπτονται καλά και ψήνουμε από την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν
Αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν
Παράλληλα φτιάχουμε την σως γιαουτιού
Σε ΄ένα μπολ αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά για την σως και είναι έτοιμη