Έχουμε βράσει ρύζι και το έχουμε αποθηκεύσει σε κλεστό δοχείο στο ψυγείο για 2-3 ώρες (ή χρησιμοποιούμε ρύζι left over από άλλη μέρα).
Στο κρύο ρύζι προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα βαθύ και αντικολλητικό τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα κατεψυγμένα λαχανικά, το καλαμπόκι & τα κόκκινα φασόλια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το κρύο ρύζι με τα αυγά και σοτάρουμε καλά για 5-7 λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα τα αυγά & το ρύζι.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας: αλάτι, πιπέρι, πάπρικα & τζίντζερ.
Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με γιαούρτι στραγγιστό 2%, φρέσκο κρεμμυδάκι και καβουρδισμένο σουσάμι.
ΑΝΑ 100 ΓΡ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ)