Αδειάζουμε το υγρό παστεριωμένο ασπράδι σε ένα μεσαίο ταψάκι (20 x 30 cm) που έχουμε στρώσει λαδόκολλα
Προσθέτουμε αλατοπίπερο ή και άλλα μπαχαρικά της επιλογής μας
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 200 °C αέρα στον φούρνο ή για 15 λεπτ΄α στους 180 °C στο air fryer
Μόλις βγάλουμε από τον φούρνο/air τσεκάρουμε αν ψήθηκε και η απο κάτω πλευρά. Αν όχι, γιατί ο κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, αναποδογυρίζουμε το ασπράδι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και από την άλλη πλευρά