Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε καλά με σύρμα το χυμό λεμονιού, το ρόφημα, το κορν φλάουρ και το αλάτι. Βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με σύρμα για 4-5 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Προσθέτουμε το maple syrup, το ξύσμα, τον κουρκουμά και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά να πήξει λίγο ακόμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε την κρέμα σε ένα μεγάλο μπολ και καλύπτουμε με μεβράνη έτσι ώστε να ακουμπάει η μεμβράνη στην επιφάνεια της κρέμας και στα τοιχώματα του μπολ
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4-5 ώρες ή μέχρι να πήξει.
Στον κάδο ενός μίξερ προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε καλά
Αφαιρούμε την παγωμένη κρέμα από το ψυγείο και προσθέτουμε την κρέμα λεμόνι κουταλιά κουταλιά στον κάδο του μίξερ
Αφήνουμε να χτυπηθεί μαζί με το τυρί κρέμα σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα (όχι σε πολύ υψηλή για πολλή ώρα γιατί μπορεί να κόψει)
Σερβίρουμε την κρέμα σε μπολάκια και γαρνίρουμε με μπισκότα digestive με μαύρη σοκολάτα, φέτα & χυμό από λεμόνι