Στον κάδο ενός μίξερ, τοποθετούμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει μία λεία κρέμα
Παράλληλα σε ένα μπολάκι προσθέτουμε το αλεύρι και σταδιακά κουταλιά-κουταλιά προσθέτουμε την κρ΄έμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μετά την κάθε κουταλι΄ά μέχρι να γίνει ένας ενιαίος χυλός
Προσθέτουμε τον χυλό στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα
Προσθέτουμε 1-1 τα αυγά σταδιακά
Προσθέτουμε την στέβια σταδιακά
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα
Με μία μαρίζ παίρνουμε το μίγμα από τα τοιχώματα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα τσέρκι με πάτο διαμέτρου 23 cm στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Η λαδόκολλα πρέπει να προεξέχει από τη φόρμα γιατί τι μίγμα φουσκώνει πολύ στον φούρνο.
Ψήνουμε στον φούρνο στον αέρα στους 200°C για 45 λεπτά με 1 ώρα, ανάλογα τον φούνο μέχρι να πάρει σκούρο χρ΄ωμα στην επιφάνεια
Αφήνουμε να κρυώσει καλά μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και αφαιρούμε το τσέρκι
Σερβίρουμε με μέλι & κόκκινα φρούτα ή μαρμελάδα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη
Φυλάσσουμε σε αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο, ιδανικά χωρίς τις γαρνιτούρες για να μην χαλάσει η υφή.